Thursday, September 29, 2011

Mengubati Hati Yang Terluka | iluvislam.com + discover the beauty of islam

Mengubati Hati Yang Terluka | iluvislam.com + discover the beauty of islam

kawan kawan~ ape kata tenangkan hati yg gundah gulana dengan peperiksaan tuh..
cer baca artikel ini... insyaallah dapat memberi ketenangan kpd kalian.. =)

Tuesday, September 27, 2011

oh bio~ mmg aku sayanglah!

salam 1 malaysia... ngeh3~

tadi pekse biologos~
pergh... susah die mmg x beragak! hehe.. mcm aku dah jadi doktor je..
kalau bagi doktor jawab pun.. mesti x pass
huhu...

bersabar afaz~
memang xde benda yg senang kat dunia ni.. semua kene usaha..
apapun.. afaz tawakal je pada yg Esa..
afaz dah buat yg terbaik.. doakanlah afaz dapat keputusan yg cemerlang yerr.. hehe



Sunday, September 11, 2011

final exam

salam 1 malaysia


lama sudah x menulis..almaklumlah.. busy memanjang~
lagi2 pulak tgh minggu test dan next week final exam.
terasa cepat jer masa berlalu.. mcm baru semalam jejakkan kaki ke puncak alam nih..
skrg nih..student dgree lak dh masuk..aish...rse kejap je time aku dftar tu..hehe ^^
dan sekarang.. hurm.. ape lagi! struggle la! final ni lah menentukan aku berjaya atau tidak..
insyaallah aku akan buat yg terbaik.. doakan saya ye kawan2~
^^